HAPPY NEW LIFE

Morgonstund har frukost i mun(d?). Hade väl förväntat mig frukost på sängen men du dök ju aldrig upp. Well, best friends håller på med att avge nyårslöften och sådant. Något i den stilen: 2009 ska bli mitt snyggår! It's true! Jag satsar på några kilon färre, lite mer solbränna, frisörbesök, ansiktsmasker och kanske även (hör och häpna!) lösnaglar! Du som känner mig såpass väl vet ju att det verkligen inte är M Y  T H A N G så att säga, men jag är tjockt less på mina trista barnnaglar. Jag måste bli lite mer ladylike. Och nej, jag snackar inte Sanna Bråding/Blondinbellaförlängning för x antal tusen utan typ Åhléns, 20pack 80 spänn. Och bra klister. Och fint nagellack. Dessutom ska jag satsa en del pengar på pumps (och mindre på godis). Och jävlar vad jag ska plugga! What's your promise? PUSS HEJ!

P.S. I nyårspresent till dig bjuder jag på något jag verkligen älskar. Snacka om att vara givmild. D.S.




GET 2 KNOW ME (P.S.)

Som din bff har jag ett hett modetips inför 09: Bli tant. Grymt med pärlörhängen, portmonä, handväska, papiljotter och ful ögonskugga. PUSS HEJ!

GET 2 KNOW ME

Fucking amazing. Andra dagen i böckerna och jag har fortfarande inte hört ett ord från dig. Du är rätt crappy på det här. Som din nya bff förtjänar jag väl lite friendship tillbaka? Har hängt en del på Carolinas blogg. Där har vi en true bff. PUSS HEJ!

RSS 2.0