COMPANY

Har småstädat lite men det är i helgen det gäller på allvar - rensa i skåp och garderober, upp med röda gardiner och annat pynt. Ska bli mysigt att få hit julen! Har redan tjuvstartat lite med juligt nagellack, rött glittrigt. Igår var det stadsbiblioteket för litteratursökning, stan med N och Mig äger ingen på Länsteatern med mamma och hennes väninna. Det var jättebra! Kom hem med en del julklappar också, färdigt nu till mamma, pappa, N och P. Har en hel del idéer om vad bröderna ska få och M med för den delen. I eftermiddag ska jag möta T på stan och det blir BIO och New Moon, jag är pepp! Är ju lite utav en tradition eftersom vi såg första tillsammans. Blir en stooor pop corn och cola till det tror jag. Imorgon funderar jag på en sväng till IKEA innan städningen tar fart, måste köpa omslagspapper och tänkte försöka få tag på röda dynor till köksstolarna. Nu ska jag läsa lite, sedan laga mat, göra mig iordning och ta bussen down town. Puss hej!

NOT SO GOOD BUT OH SO FINE

Jag är rädd att nya medicinen snarare förvärrar saker och ting i magen än förbättrar men jag kämpar på en vecka till så jag kan säga när hon ringer (häxdoktorn som vi säger jag och mamma) att jag verkligen gav det en chans. Trots det och trots att jag är trött är jag ok för vi har både handlat och tankat idag och jag gjorde god quornfärssås till middag och jag orkade mig igenom ett pass också och imorgon blir det stan och sedan teater. Och så är jag kär också, det är ju alltid fint. Och katterna har varit himla keliga idag, särskilt imorse. Och jag fick kort från damen inunder som är på Cypern. Är det inte fantastiskt? Jag saknar henne! Och så tänker jag på vilken fin vän jag har också och hur fula vi är på bilden nedanför, haha. Puss hej!



CLOUDY

Helgen var allt vi kunde hoppas på och lite till trots lite sömn natten innan, trångt på stan och långpromenader i klackar (på hemvägen i strumplästen). Hittade lite nya kläder och åt mycket god mat i fint sällskap, sov sött i mjuka lakan och vaknade till prima frukostbuffé. Söndag sedan med kalas för ettåring, film, tvättid, paj och godis och idag har jag tränat trots tröttheten, ett moln över huvudet. Skolan var knas men nästa vecka är det krig har vi bestämt, vi mot dem, vi ska vara pålästa och visa vad vi går för. Coetzee tror jag det blir. Puss hej!

CAPITAL CITY

Har knappt sovit något alls sedan fyra och det känns lite segt för det kommer bli en lååång men förhoppningsvis också väldigt rolig dag, en sådan dag man inte vill somna innan 23oo vilket jag nu känner att jag riskerar göra. Nä men det får väl bli en latte fast magen egentligen inte vill och någon power nap på hotellrummet. Nu: kläder, mat till katterna, taxi, tåg och Sthlm. Kommer hem igen imorgon. Puss hej!

WELL THAT'S A RELIEF

Min doktor sa att om det var cancer jag hade hade jag varit död för länge sedan. Sådant är ju alltid betryggande att höra. Ny medicin, nya tag. Happy times. Puss hej!

MAKE IT WORK

Yes baby jag tog en dålig dag och gjorde den bra! Eller nej, det var en dålig dag som blev bra trots allt även om jag kanske inte gjorde så mycket just idag för egen del för att vända. Anyway, jag har haft ont hela dagen (usch fy fan). Min doktor ringde och var mindre trevlig ("var ännu trevligare tillbaka" som min pappa säger) och jag fick ny tid imorgon "för att se om vi ska ge dig en remiss för gastroskopi". Vad finns där att tänka på? Bara GÖRT för sjutton, jag dööööör ju här!! Eller okej inte men ändå. Så var jag lite less över det men sen kom Ms föräldrar med fina Z som jag skulle hundvakta och det blev lite bättre. Klarade textanalysen och ännu lite bättre. Tog mig till skolan (efter hundpromenad) och fick veta att jag fick vg på specialpedagogiktentan, mycket bättre. Upplägget för min kommande uppsats både gillades och förenklades, ännu lite bättre. Och så tjejhäng, ananas, te, solarium och promenad på det. Fint va? Nästa orosmoment är alltså häxdoktorn (som jag och mamma kallar henne) imorgon men just nu känns det som det knappt rör mig i ryggen. Puss hej!

TRICKS

Det har varit en riktigt seg dag idag men jag lyckades pallra mig iväg till affären efter att ha skrivit matsedel och inköpslista. Handlade inte så dyrt heller och fyndade en stor ananas för 22 kronor vilket gjorde mig glad! Men jag ska nog spara den ett par dagar, ikväll blir det nämligen våfflor, gott så det räcker. Har tröttnat på regnvädret, det blir aldrig riktigt ljust och håret blir knas och man blir frusen under huden, längtar efter snön! Peppar med Kocky & Rosanna (nedan). Imorgon får jag hundbesök och så ska doktorn ringa och jag är lite nervös för det men det går nog bra och sedan på eftermiddagen är det skola. Inget betygsbesked via ladok än, det dyker nog upp snart, huu! Puss hej!


VERY FIRST DAY

Var lite misspepp på att dela med mig av livet under helgen eller något men jag har haft en bra helg! Städade i fredags och spelade badminton i lördags men har i övrigt inte lyft ett finger. Skönt! Mycket pizza, godis, chips, pop corn, cola, fika och till och med bio med M-L. Mysigt! Nu är det i alla fall ny vecka och även om jag inte var så pepp i morse så är jag det nu! Har haft litteraturlektion och sa en del smarta saker (belive it or not) och skrivit klart en pm-skiss till specialpedagogiken. Den blev rätt knasig men jag orkar inte bry mig, skickade in den ändå. Den här veckan ska jag vara lite hundvakt och på lördag är det Stockholm med familjen som gäller och det ser jag fram emot. Dessutom ska min doktor ringa på onsdag och jag hoppas vi kan reda ut ett och annat, till exempel varför medicinen inte hjälpt över huvud taget och varför jag är så himla trött. Blir väl mer provtagning och säkert en gastroskopi att toppa det med, (happy face). Lite nervös för tentaresultatet vilket förmodligen kommer trilla in under morgondagen. Håll tummarna va? Nu blir det tandborstning, ett glas vatten och senaste Dexter. Puss hej!

WHEN YOU WISH UPON A STAR

Om en månad (imorgon) är det Lucia och det firar jag med att påbörja min önskelista. Det är svårt att komma på smarta saker tycker jag. Man vet massa saker man behöver egentligen och som man tänker på och sådär men så fort det är dags att önska är alla smarta saker försvunna. Då drar man bara till med något, till exempel nagellack vilket jag just satte upp på min lista men nu bestämt mig för att stryka. Jag blir glad om jag får nagellack, det är inte det, men det är ju lite utav en såndär nödlösning som den som köper presenten kan komma på själv. Som badsalt. Det önskar jag mig inte heller. Har hört att spikmattan nog kommer bli årets julklapp och visst jag är lite sugen på en men den skulle säkert mest bli liggande. Well, lite smarta saker har jag i alla fall kommit på. Det här känns som ett jävligt bortskämt inlägg. Idag har jag hunnit vara i skolan och pluggat, träffa M-L en snabbis, cyklat hem, plockat och diskat, tränat och träffat N på kvällen. Vi tittade på Mammas Pojkar, ännu ett riktigt dåligt program jag inte kan leva utan. På tal om det blir det ett nytt ANTM nu. Pepp. Puss hej!

SUNSHINE

Trött igen, finns uppenbarligen ingen hejd på eländet. Har i alla fall varit med N och solat på solarium idag för första gången ever. Känner mig som Kissie (not). Det var skönt men lagom misspepp att ge sig ut i kylan igen efteråt när man blivit sådär mysigt uppvärmd av lysrören. Därför sökte vi oss illa kvickt till Brödet och Fiskarna (vilket är väldigt o-Kissie och därmed vägde upp för solningen), vi stannade där och värmde oss i säkert 3o minuter N fyndade mycket jag lite. Pastagratäng till middag och nu har jag sett till att få ner pdf-filen till specialpedagogiken vilken jag borde tragglat mig igenom för länge sedan. Borde lägga av med det här alltså. Typ nu. Puss hej!

ICE ICE (CREAM) BABY

Jag är trött och frusen men överväger ändå en omgång med glasspaketet. Om inte annat rår väl sockret tillfälligt på tröttheten i alla fall. Puss hej!



MODERN

Första litteraturlektionen visade sig vara en riktigt turn off. En lärare som gnuggade ögon och drömskt blickade ut genom fönstret, ratade inlägg och använde svåra ord (och då menar jag SVÅRA. Vi förstod inte och vi ska ändå bli svensklärare inom kort). Något som är både negativt och positivt är att jag inte behöver lägga massa pengar på böcker, två kompendier bara, och ja det är ju bekvämt men själva känslan går väl lite förlorad. Inget går upp emot en saftig bok, eller? Well, det blev lite bioplaner utredda i alla fall och väl hemma plockade jag iordning, tvättade kläder och lagade mat innan M kom hem. Efter middag (böngryta och bulgur) och senaste avsnittet Dexter blev det ett pass på friskis och nu sitter jag här svettig och trött, som det ska vara. Något att äta, vatten, duschen och sedan: SÄNGEN! Puss hej!


P.S. G är här och hämtar sina blommor (sad face). Nu blir det alldeles tomt här. Är det någon som har en stackars växt som ni vill bli av med byter jag gärna mot en påse bullar. D.S.

DADDY COOL

Idag har pappa firats och en bebisfisk hittats i akvariet. Jag räddade honom och nu bor han i en inredd syltburk i köket. När han vuxit till sig lite får han återvända. G är hemma förresten! Nu ska jag lägga mig och läsa, imorgon börjar litteraturkursen. Puss hej!

SWEET SWEET SUNDAY

Fina lillebror och P hade förbaramade sig över mig igår kväll när M skulle ut på galej och såg till så jag blev både mätt och nöjd med livet. Godis på det en cykeltur hem och första ronden med Hypnotisören. Känns spännande! Dessutom kom Ms familj hit igår och firade att han fyllde 24 i måndags. Jag gick upp tidigt och bakade bullar och frukt/bärpajer. Städade gjorde jag hela fredagen. Bättre tjej kan man inte ha, jag svär. Idag blir det farsdagfirande och G kommer hem med smutstvätt så jag har bokat en tvättid. Imorgon börjar litteraturkursen i Eskilstuna. Jag är pepp på att läsa litteratur! Det var verkligen ÅR sedan jag gjorde det sist (känns knäppt men så är det när utbildningen man går är flerårig). Nu funderar jag på någon film, lite frukost/lunch och klappa katterna. Puss hej!

SLEEP

Nog blir jag trött av medicinen alltid. Inatt drömde jag att jag sov. Puss hej!

PREPARING

Varför plattar man håret egentligen när man vet att vädret inte är det torraste? Jag såg ut som en cocker spaniel när jag kom till skolan och jag var trött men lyckades ändå reda ut ett och annat. Och alla andra hade också sprungit iväg i sidantal och vår lärare förstod precis varför jag inte översatt alla begrepp och dessutom verkar hon förtjust i mitt upplägg inför vårterminens c-uppsats. Jag känner mig nöjd. Till råga på allt bjöds det på middag hos L, sen julmust och Napoleon Dynamite. Det känns bra men jag måste nog gå och lägga mig nu. Puss hej!

MILKY WAY

Jag hinner inte med när kom vintern? Allt jag ser är grått men känns vitt. Dricker mjölk och förbereder mig mentalt. Jag ska dit snart. Ut. Med lysdioder fastspända på styret och pakethållaren, julmust i väskan och förhoppningar om att inte frysa ihjäl. Än.

GREY GOING FOR WHITE

Jag har släpat mig ur sängen, medicinen gör mig trött och ger mig huvudvärk så jag antar det är okej att jag inte är uppe med tuppen den här veckan. Har dessutom inte lektion förrän i eftermiddag. Jag vet att jag inte skrivit på länge heller men jag har inte orkat. Nu har jag precis gjort frukost och tänkte titta på Skräckministeriet. Sen får jag se om jag orkar ta mig till friskis och efter det är det som sagt skola. Roligt att cykla i det här vädret. Kanske blåser jag bort. I alla fall så blir det värme sen, middag julmust och film. Puss hej!

NO TIME FOR THIS

Nä, jag har inte tid men tänkte bara säga att jag har haft en fin helg med utklädnader, födelsedagsfirande och fint besök trots magont och medicintvång morgon och kväll. Kanske dyker det upp en bild eller två så småningom. Puss hej!

RSS 2.0