NO RUSH

Solskenslördag med snötäcke och morgongodis, solrosbröd och te framför 183 dagar till telefonen ringer och S vill komma hit för "de ska på buggtävling i sthlm och det är så lååångt dit så kan jag få komma till er mellan halv elva och halv fem (det kanske blr längre) mamma säger att det kanske kan bli längre med". Hur ska man kunna säga nej? Han lägger på i andra änden och trettio sekunder senare ringer såklart mamman upp. "Är det säker att det går bra?" Så idag är jag babysitter och ser fram emot lbp, disneyfilm, skräpmatslunch och godis. Precis som jag vill ha det alltså. Och så ikväll till L med buller och bång. Det blir en bra dag. Lite för att fira att jag haft min sista vfu ever och fått så fina ord med mig att jag inte kan vara annat än stolt. De säger att jag är någon särskild, en av de bästa. Om ändå A bodde lite närmre och P kunde vara med hela kvällen skulle allt vara perfekt. PUSS HEJ!


SHAKE AND FAKE

Ja. Jag är medveten om att för att du ska ta mig på allvar måste jag uppdatera kontinuerligt. Men snälla ha överseende med mig när jag sliter som jag gör nu. När jag inte sover eller äter jobbar eller tränar jag. Det kommer ändras när veckan är slut. Idag är det onsdag och dricker proteinshake och längtar efter den osalgbara kombinationen av katter kille och säng - snart så. Av någon dum anledning tittar M på poker-tråkerprogram.Jag är trött och skelar eftersom jag varit vaken sen strax efer fem och bara hann slumra kanske två minuter på tåget och sedan (som sagt) slitit. Men även jag har lyckats ragga karl till undersökningen nu (dock inte tagit tag i den undersökning jag själv måste genomgå) skickat ut missivbrev och lärt eleverna hur man stavar till diverse svåra ord och dessutom svamlat ihop något till vfuhandboken (sista sidan! sista sidan! sista sidan!) - jag tror aldrig någonsin förut att jag varit så präktig och använt orden utveckling och lärande så många gånger i en text. Jag får ju förfan lust att fläta mitt hår i långa flätor och sätta på mig en vit rynkfri skorta, väst och birkenstocksandaler - så jävla präktig är jag. Anyway. När jag väl pallrat mig hem fick jag besök först av G och sedan pappa och då bjöds det på bullar och te. Sen träning med P och tillbaka där jag startade. Puss hej.

SAME SHIT DIFFERENT DAY

HELL! Jag gjorde det igen! Skulle kunnat rädda världen laga mat till svältande och släcka bränder när jag vaknade för ögonen var inte grusiga alls och tanken klar men det är något med sängen och täckena och att ha allt för sig sälv som lockar så jag envisas med att somna om och när jag vaknar en och en halv timme senare är jag bara vanlig och nyvaken. Medelmåttig. Imorgon ska jag gå upp när klockan ringer på sängbordet och katterna jamar ikapp och morgonsolen jagar mörka vrår och jag ska vara glad och envis och övermäktig, extra ordinär. Inte fastna framför datorn trassla in mig i stickningen under dagen och träna på kvällen som alla andra dagar - jag ska vända dagen. Ryggen är stel som en pinne och sträckningen gör sig påmind - långpromenad efter två och pass igen imorgon. Tvättid, pannkakor, chick-flick. Puss hej!

P.S.
R, jag drömde om dig inatt, du hade tatuerat dig (självklart ritat alla tats själv) och för att visa detta gick du runt med bar överkropp här i lägenheten. Hade med dig några smarta från skbg, R.Å., J.N, P.K. och M.J. Wicked. Du var inte alls som vanligt i drömmen, på något sätt mycket yngre, men det fick mig ändå att tänka på att det var länge sen vi sågs. Det vore kul. D.S.

WORK OUT

Jag vet inte varför jag inte går upp när jag vaknar fast jag är pigg och ser morgonljus genom persiennerna och S jamar och buffar. Jag tänker att jag är ju pigg men jag lgger kvar ett tag till lika bra att passa på när man kan och somnar efter en halvtimme vaknar mycket senare. Inte för att kvart över nio är överdrivet sent att stiga upp men det känns som det när man vara vaken och pigg runt halv åtta. Så jag reser mig och känner hur kroppen värker efter gårdagen trots att jag inte kunde göra allt jag ville på grund av sträckningen som fortfarande gör ont, efter passet haltade(!) jag. Är nog nära sjukhusbädden (not so much). När jag gck upp tog jag mastodontdisken för jag vill inte att elektrikern ska se vår misär (haha) och putsar och fejar fast jag vet att han aldrig kommer. Vi har väntat på riktig mat i fyra veckor nu och är pissed off! Jag stickade på sjalen till Ms mormor är snart halvvägs och det krävs om den ska ligga i paket på lördag. Tittade till stickningen på diverse program och sen lyssnade jag på nedanstående. Ikväll satsar jag på ytterligare ett pass M ska ändå iväg och ni som stannar hemma kan ju burn some fat till (som sagt) nedanstående. Nu ska jag hit the shower och sedan: sticka lite till. Puss hej.


LAST NIGHT AND LOT'S OF LOVE

Jag det att det var länge sen men du har inte hört av dig heller. Vi hävdar intensivt (eller han hävdar) att vi (han) är emot denna kommersiella högtid där alla ska spendera för att visa vad de känner för varandra. Trots det dök det upp en samlarfilm jag önskat länge i förrgår och igår var det både restaurang och bio! Som den lady jag är blev jag bjuden ofc. Vi firar som aldrig förr! Eller? I allafall måste jag ge något tillbaka, kroppsvärme, städar hela lägenheten och går upp tidigt tidigt för att göra hjärtformade fattiga riddare till frukost, tänder ljus och drar för gardinerna. Nej, vi (han) firar inte alla hjärtans dag. Men vi visar att vi älskar varandra ändå. Det råkade bara bli så att det blev runt just den här dagen. Lot's of love till mina fina flickor. Ni vet vilka ni är:

"This is my love
How I wished for her"



WE SURE ARE CUTE FOR TWO UGLY PEOPLE

Today is the day och jag har inte packat alls än och jag tror det är dags för någon slags lista. Jag ringde till mormor igår och hon sa att hon köpt hem massa qourn så jag ska ha något att äta (jag tycker det är kul att många gamla människor tror att alla som inte äter kött ligger på svältgränsen). Idag har jag tittat på Lilla Sjöjungfrun och tänkt på L ("vad är det det heter? BEEEN!") och diskat stora disken så M ska slippa göra det när han är ensam hemma hela helgen. Igår gick jag hem till G och lagade en lasagne (vår spis kommer inte förrän nästa vecka någon gång, sinnessjukt!) och han blev glad över att bli bjuden på mat sådär men råkade hyvla lite hud från tummen med osthyveln. Well well. Puss hej!



Göra: vika tvätt, hämta madrassen i förrådet (hitta till vårt förråd), packa, duscha, ladda mp3, ladda hem p3program
Packa: klänning, tights, trosor, bh, pyjamas, kjol, t-shirt, kofta, mjukisbyxor, skor, tandborste, wash 1-3, shampoo, balsam, duschcreme, lotion, make up, borste, kam, plattång, örängen, bok, talbok, madrass, block, pennor, lakan, handdukar, kudde

TURNING

Vred ut och in i säkert tre timmar innan sömnen lade sig över mig igår och tankarna vandrade mellan allt jag måste göra (fast det inte är sådär fasansfullt överhängande) och allra värst är det de gånger du redan sover med ryggen till som inatt. Jag ville krypa intill men du var alldeles för varm och våra kroppar klistrade och jag tänkte på seminareprotokoll, dricka vatten, skriva brev, ringa mormor och packa (vad ska jag ta med), lypsyl, vårdcentralen, preventivmedel, c-uppsatsen, gå på toa, missilbreven, tv-program... När jag tillslut somnar ringer din klocka (snooze) och så är det samma sak igen för att inte tala om när du lämnar mig på morgonen och jag vet att jag får sova minst en timme till men det går bara inte. Nu är jag hur seg som helst och har lovat mig själv att vi ska lägga oss samtidigt inatt. Ta mig med. Puss hej.


LADIEZ!

Gud vad ni är fina och bra. PUSS HEJ!

IN MEMORY OF

B I: Hela året sparade du kaffepåsar så att vi kunde få dem fyllda med växel, guldpåsar för de skimrade sådär vackert varmt när man var liten. Du hade stora händer och var kraftigare än morfar, fast morfar var ju säkert smalare än vanligt också mot slutet av sin sjukdom. Du hade stora tjocka glasögon och ett varmt skratt, nästan lite hest, särskilt minns jag en gång när vi spelade kort du och jag och A och A slog mig på skoj på fingrarna när jag tänkte ta ett kort fast det inte var min tur. Då skrattade du sådär. Vi spelade vändåtta. Några gånger vet jag var vi uppe i din lägenhet med, en gång när vi skulle bjuda dig på middag hemma hos mormor. Du hade horn på väggarna från djur du skjutit och ibland bjöd du oss på godis. Jag minns att jag brukade tänka att du liksom satt hemma och väntade på de där tillfällena, att du egentligen inte hade så mycket bättre för dig och jag hoppades på något sätt att vi kunde innebära ljuspunkter för dig. Ibland på jularna var det nog du som gömde dig bakom masken. Och så blev du äldre (och jag med) och stängde in dig mer eller mindre och mormor sa att du inte ville träffa någon längre och så blev det så att du gick bort nu häromdagen. Jag vet att det var längesen vi sågs sist, de senaste åren hade du nog inte känt igen mig ens men jag vill att du ska veta att jag känner mig konstigt tom. Du var som en extramorfar och jag vet när jag var liten hur jag längtade efter att du skulle komma och äta middag, spela kort och kaffepåsarna med pengar var bara en bonus. När jag kommer till himlen (eller var man nu hamnar) så hoppas jag att vi kan ses igen, och morfar med, hälsa honom från mig, så vi kan spela kort tillsammans alla tre och jag har kanske med en påse mynt som du kan spela av mig. Mycket kärlek.

CLEAN ME UP

Bakom sängen och tvättkorgarna över lister hyllplan och speglar och nu är det enda smutsiga här jag men jag kan inte bestämma mig för om jag ska duscha eller bada och medan jag tvekar lyssnar jag på det här, jag fattar ingenting men det är fab. Den här veckan till och med onsdag är jag öppen för förslag. PUSS HEJ!


THERE'S NO SCHOOL LIKE THE OLD SCHOOL

...AND I'M THE FUCKING HEAD MASTER. Söndag morgon. Igår var vi och firade födelsekalas hos Ms systerson och mitt emellan tv-spel och hembakad tårta bestämde vi oss för att stanna över middag och ringde hem pizza. När vi kom hem var G här för kattvakt och S hade inte kräkts och allt var frid och fröjd så vi tittade på på spåret på svt play i äkta pensionärsanda och sen föll jag mot mjuka kuddar och täcken medan M tittade på film i vardasrummet. Sen drömde jag om gamla och änu äldre klasskamrater, bebisar, födelsedagar och pulkaturer ner för branta backar. Idag ska jag ringa farmor för hundrade gången och förhoppningsvis svarar hon, på torsdag bär det av. Och så allt annat söndagar innebär - tvätt, storhandling, städ, tv och middag hos lillebror.

RSS 2.0