NO MILK TODAY

Imorgon börjar allvaret igen på light-nivå. Jag ska till partnerskolan och hämta lite elevtexter inför kursstarten i textanalys. Ska bli jätteroligt att träffa dem, mina "kollegor" men får ändå ont i magen när jag tänker på att lämna hemmets trygga vrå. Förstår inte riktigt hur jag ska klara av skolstarten på torsdag men är ändå peppad. Konstig kombination det där. Går idag in på andra veckan av magont och brist på aptit. Än så länge har jag ju mest bara varit hemma och då klarar jag ju mig. Igår träffade vi Ms föräldrar som var barnvakter åt lilla E. De skulle bjuda oss på pizza och det tog säkert 3o minuter för mig att pressa i mig en fjärdedel. Hade ont nästan hela tiden. Fick extrem framtidslängtan också. E är så söt, reste sig på vingliga ben och stod nästan helt själv! Åt som en hel karl (till skillnad från mig) och hon blev så lycklig när föräldrarna kom hem. Väl hemma somnade jag som en gris på soffan (händer typ varje kväll nu för tiden, haha). Nä, ska väl försöka styra upp lite, kolla 7th heaven om en timme och lägenheten är väl inte i bästa skick, skulle behöva bytas lite lakan och städas lite i allmänhet. Puss hej!

AND HAVE A LAUGH

Kvarteret Skatan s02. För dämpning av söndagsångest och sad face.


BACK 2 REALITY

En lördagskväll med total söndagskänsla eftersom jag är ensam hemma och allmänt uttråkad. Magen drives me crazy. Lyckades dock få i mig lite mer än en halv hamburgare till middag och toppade med några godisbitar bara för att det är helg. Är nog på bättringsvägen i allafall. Hoppas jag. Så himla frustrerande att sista semsterveckan går åt till sjukhusbesök, svält, nykterhet och allmän tristess. Bla bla bla tyck synd om mig. Igår var jag på stan med N och fick tag på det mesta jag skulle ha och lite till, plånbok, kalender, jeans, tröja, kofta, linne, mascara och örhängen. Är kortklippt nu! Pressade en halv smoothie på WAYNES. Mådde bra till jag kom hem då jag fick lägga mig på sängen. Fin dag fram till dess i allafall. Idag har jag träffat L (äntligen!). Prat och mys med vatten (eftersom jag inte får dricka te) och en kort sväng för att konstatera att Rocklundamarknaden ÄR fascinerande! Besökarna ÄR fascinerande! Och karusellerna sen! L köpte tre garnnystan innan vi la benen på ryggen i regnet under regnbågen. Jag cyklade hem och efter middagen gav sig M ut i natten. Han är urgullig nu är jag är "sjuk" och anstränger sig verkligen. True love. Den senaste timmen av ensamhet har jag tillbringat med att fylla i min nya kalender med schema och födelsedagar. Ni kanske förstår varför jag har söndagsångest. Magen svider bara jag tänker på alla åtaganden som ligger framför mig (men det känns lite bra med). Oh lord. Nu blir det sängen och boken jag lånat av N. Ska ta tempen också. Var uppe på 37.5 igår. Bla bla bla tyck synd om mig. Puss hej!


DOWN TOWN

Nu är det helg men jag är fortfarande inte helt hundra. Tempen runt 37 (högt för att vara jag men jag tänker ändå inte åka in så länge jag ligger under 38), illamående, magont. Men jag ska trotsa idag och ge mig ner på stan så är det bara! Gick upp för en halvtimme sedan, M gick till jobbet och katterna vanade så jag tänkte wtf är jag vaken lite längre är chansen större att jag kan få i mig lite frukost. Hamnade framför datorn igen såklart. Igår blev det film (japansk skräck) och planer inför framtiden och sedan ringde mina föräldrar och Ms föräldrar och var oroliga. Det är ingen större mening att vara det tycker jag. Det är som det är och det blir som det blir. Är ju inte som att jag är sängliggande (än). Önskar att A kom hem och hit. Och hoppas på att L och P (om jag och N nu kommer ner på stan) har tid för en fika. Puss hej!

END OF SUMMER

Jag ska försöka göra ett storstilat och intressant come backinlägg. Lättläst, tilltalande (vilket inte är min starka sida). Sommaren har på det stora hela varit bra (jag har blivit ett år äldre, tjänat pengar, varit på semester) men det är aningen påfrestande att inte vara herre i sitt eget hus. Eller alltså i och med att jag i likhet med mina bröder spenderat sommaren hemma hos mamma och pappa har jag inte riktigt känt mig fri. Man faller tillbaka i barnfällan. Semestern var bra men aningen lång kanske och vi kom hem i fredags, var hemma lördags och natten mot måndag åkte jag in till akuten, kom hem vid fyra på morgonen. Det är magen och felaktiga blodvärden återvände under måndagen för nya blodprover. Sedan dess har det varit sådär, har svårt att äta. Har fått recept på medecin som jag hoppas ska hjälpa. Jag hade tänkt göra så mycket den sista tiden innan skolan började och så blev det såhär men förhoppningsvis orkar jag ner på stan imorgon. Då blir det frisören, ny plånbok, kalender, nya jeans. Nu ska jag bara ta det lugnt, försöka äta och dricka ordentligt (jag får inte ens dricka te!), vila och sådär. Fet come back va? Not. Puss hej!

RSS 2.0