GET YOU IN YOUR DREAMS

När jag varit i skolan halvdag minus trettio minuter var jag rätt trött och hängig och nedstämd. Dels för allt vi har att göra, jag vet allvarligt talat inte hur jag ska klara av det och dels för det vi hade föreläsning om - kvinnors utsatthet. Hemska fakta, siffror och berättelser om kvnnor i tedje världen som är PPP (poor, powerless and pregnant) och man stänger bara av för man orkar liksom inte förstå. Jag tog alltså tåget hem lite tidigare för att inte missa tandläkartiden (inga hål!) och för att kolla efter en bok på Akademibokhandlen (som såklart inte fanns). Sen kunde jag ändå inte låta bli att ryckas med av det fina vädret och köpte en somrig klänning på gina som jag tänkte ha ikväll. Vi ska efter mycket om och men fira i Hallstahammar med Ms familj. Jag har slitit som ett djur för att kunna jobba undn så mycket att jag skulle kunna åka med A till Uppsala eller vad det nu blivit men jag hinner liksom inte. Nu kommer vi alla fall hem ikväll och jag kan skriva hela dagen imorgon. Det är tur att det är soligt i alla fall annars hade jag väl suttit här och grinat. Haha, nädå. Det är bara att gilla läget och jobba på. Om en månad sitter jag med en glass i handen och är överlycklig, då är allt avklarat. Fram till dess får ni ha överseende med mig. Puss hej!


TUESDAY

Idag är det tio dagar sedan jag skrev sist och jag tror väl inte att någon längtat sådär värkande precis, saknat mig sådär obönhörligt. Kanske jag själv. Jag har ju liksom en förhoppning om att jag ska kunna bli en sådan som kontinuerligt klarar av att uppdatera men icke. Andra saker i mitt liv är kanske viktigare och när man sitter med examensarbetet (som ju egentligen inte är mitt examensarbete) sju tmmar om dagen har man ingen vidare lust att skriva bara för skojs skull. Imorgon är det heldag och på torsdag är det halvdag, tandläkare och valborg. På fredag är det tvättid och på lördag Skbg för 75-årskalas. Har du lust att hälsa på katterna i enamheten på lördag kväll är du varmt välkommen. Puss hej!

SO FRESH & SO CLEAN

... eller inte än, men snart så. Har hunnit vika fem kassar tvätt i alla fall sen jag gick upp strax innan åtta. Nu är det bara hela jävla lägenheten kvar. Men det känns okej, jag har liksom varit prepared hela veckan. Och förhoppningsvis vaknar M om ett par timmar och hjälper till. Nu äter jag knäckemackor med mjukost och dricker te. Något knas är det med min kropp för jag har temp på 37 (jag brukar ju ligga lågt) och konstiga hungerskänslor (som om jag inte ätit på flera år). Jag blir lite orolig, känner mig inte sjuk eller så men har uppenbarligen lite feber och har haft det typ de senaste tre veckorna från och till. Det är ju jättekonstigt! Eller helt normalt vad vet jag? Nu ska jag ta det lugnt i tio till sen städa och lyssna på någon spännnde bok. Puss hej!

KISSES AND MISSES

Nu har jag kommit till den punkten igen att det snart är fredag (om mindre än tre timmar) och jag undrar vad fan som hände med veckan? Jag har inte hunnit träffa varken N eller P och knappt mina bröder heller för den delen, jag har inte hunnit titta på någon smart film eller lagat någon särskilt god mat och inte städat en enda gång, inte ens en liten svängom med dammsugaren fast - god knows - det behövs. Jag har inte pratat med någon jag saknar i telefon och inte skrivit brev varken till E eller O. Men jag har läst Bitterfittan, helt otroligt fantastisk, jag är så glad att du gav mg den L (fast det var julen -07, det är sådär när man har många böcker på agendan)! Jag har både gråtit och skrattat högt under läsningen. Jag har hunnit träna rätt mycket med och pluggat rätt mycket och idag har jag bakat 40 000 muffins som jag undrar när jag ska äta upp egentligen? Kom hit och hjälp mig någon! På lördag blir det någon slags svärförälderträff här det ska bli kul och imorgon blir det godis ofc. Puss hej!

SWEDISH PEOPLE

Sitter och skrattar åt det här, vissa anser tydligen att han är sell out men jag tycker det är skön ironi. Han gör vad han vill. Tjockt! Jag tycker dock att låten är mer rolig än den är bra och det roligaste är väl att det är många svenne banan-kids som kommer älska den här låten <3!


SWEET!

Fin påsk med fint väder mycket godis kattsemester (alltså semester med katterna) och god mat. Jag har gått upp åttiotvå kilo sen i torsdags, sanning! Imorgon ska jag ta tag i det och träna och nästa dag med och nästa dag med och nästa dag med. Vi har träffat mycket småbarn och familjerna (<3) och gömt och hittat påskägg. Igår kom vi hem och det var skönt trots allt. Jobbigt bara att katterna hatar bilfärder. Extra plus i helgen (söndag) var en snabbträff med först A och sen P. Idag har vi handlat och ätit dyr glass och jag har bakat vaniljdrömmar och plingat på hos damen inunder som tyvärr inte verkar vara hemma. Alltså finns inga ursäkter för att slippa undan kurslitteraturen längre. Puss hej!

NO NOT AGAIN

En månad efter magsjukan, nästan på dagen, kommer den tillbaka. Samma scenario: vaknar med magkramper innan fem och kan inte somna om. Har mått riktigt illa men har sluppit kräkandet. Har trots det inte riktigt vågat äta, bara en banan och två knäckebrödsmackor. Jag är väl ok, magont fortfarande och feber och sådär yr man är när man inte ätit. Måste vara bättre imorgon inför handledningen. Har alltså inte kunnat njuta av våren idag och inget syskonbesök heller. Men i helgen blir det mycet sådant. Och godis med för den delen. Det är det jag tröstar mig med. Puss hej!

SOME THINGS NEVER CHANGE

Helgen var bra trots oväntade utkastningar och våldsamheter och mötet som jag med fasa ville skjuta upp gick oväntat bra det med. Så lång tid har gått sedan dess och det handlar inte om relationen i sig utan snarare det faktum att han är någon annan nu och jag med. Det är konstigt att man en gång kommit överens (om det nu är det man vill kalla det) med någon som nu känns så avlägsen (om än den här gånger relativt trevlig, opretentiös). Men N var fin som vanligt, födelsedagsbarnet, och den enda som saknades, återigen var P. Ja nog tyckte jag du lät hyfsat nykter på väg hem men söndagen bevisade motsatsen. Hoppas du mår bättre idag hjärtat. Träffar med andra från livet som var visade sig också intressanta särskilt C trots att han försvann ut i Västeråsnatten utan förvarning. Och ibland förväntar man sig något men får motsatsen medan annan visar på avsikter man aldrig vetat fanns. Nog är det typiskt mig att råka ut för sådant (och att uttrycka mig kryptiskt med för den sakens skull. Förlåt: den jag trodde skulle agera på ett visst sätt gjorde det inte medan farhågorna fullföljdes av någon annan)? Idag har Å varit här för arbete såklart, mycket tid har spenderats i solen och jag inbillar mig en och annan fräken på sina ställen. Jag har läst en bok (kurslitteratur så det var bra gjort), skrivit en inköpslista och hittat en kamrat way back som uppenbarligen är höggravid. Det är konstigt och knasigt att tänka om det på det sättet, vi var barn tillsammans och ni som känner mig vet att jag i viss mån är avis och sotis. Men den dagen kommer nog för mig också någon gång, no need to rush. Ikväll blir det medelpass ring om du vill med och imorgon SKA min bror och P komma hit och fika, så är det bara! Puss hej!

WEEKEND

Tiden går så fort! Varannan dag känns det som jag tänker "blä, nu är det måndag igen" och varannan "wei, nu är det fredag igen!". Det är sinnessjukt. Innan jag vet ordet av är jag nittio och kan inte gå till affären själv ens. Nästa år är liksom 2010 - mitt examensår (ja, jag tänker fira hela året. Är inte det rätt?)! Men first thing first - nu är det fredag och idag ska en rejäl godispåse inhandlas, det var det enda som saknades förra helgen och till följd av det har jag varit sötsugen och småätit hela veckan. Det blir dans med N och imorgon födelsedagskalas som A följer med på. Ledset att P förmodligen uteblir igen, jag saknar henne! Saknar dessutom lillebror polis men tänkte att ni kanske kan komma och fika på söndag? Vi är uppe i 34 sidor på c-uppsatsen och på onsdag blir det handledning. Både jag och Å är rädda att handledaren kommer såga hela alltihopa och jag har sagt till Å att isådanafall struntar jag i det här och flyttar til en etta på Klockarberget i Skbg och börjar jobba på Konsum på heltid. Bara så ni vet. Men man ska väl inte ta ut förlusten i förskott. Nu ska jag se vad tv har att erbjuda. Puss hej!

SHINE ON

Idag är det nästan sommar på min balkong! Varken fräknar eller bränna men värme åtminstone och kattsällskap som alltid. Helgen var fab men när vi satt på Lilla Örebro och drack cider och vin tittade vi alla längtande mot den tomma fjärde stolen vid bordet och ingen av oss behövde säga rakt ut att P fattades oss. Såklart. God mat, en nattsvart timme med tända ljus och lite fotboll och lite dans. Lagom full. När jag skulle med tåget hem missade jag omställningen till sommartid och på tågstationen skrattade de lite åt mig och kallade mig för "lilla vännen" men det gjorde inte så mycket. Idag har jag deklarerat, anmält mig inför nästa termin (näst sista!) och hittat en dator jag skulle kunna ge min högra arm för. Eller den vänsra (har inte bestämt mig än). Jag ska spara över sommaren om jag kan och så får vi se vad som händer. Imorgon ska jag skriva med Å (vi är uppe i 26 sidor!!!), åka på möte i Kvicksund och sedan baka cupcakes och äta middag med N. Ikväll blir det träning. Puss hej!

RSS 2.0