IT'S BEEN A WHILE

Jag vet att det som vanlig dröjt ett tag och jag har hunnit bli ett år äldre och allt det och varit ett par vändor till västerås och hem igen, jag är ledsen att jag inte hade tid men det var fullt upp ändå lix. Skbg är helt okej men ja, jag tröttnar på min familj från och till och på att inte ha ett eget place men jag gillar dem ju med och idag har jag och mami haft en riktigt bra dag med konsum kantareller och konst. Tvn på mitt rum är i allafall sommarens bästa, den höjer statusen rejält. Imorgon ska jag träffa min skbghomiez just like old times. Det blir fint. Puss hej!

HAPPY BIRTHDAY TO YOU

pat

Idag fyller finaste vännen, coolaste katten, tuffaste bruden, bästa p 23 år. Grattis hjärtat! Puss hej!

DO YOU REMEMBER FEELING ANY OTHER WAY?

Ni vet när klockan ringer och det enda man kan tänka är "det är inte sant"? Så var det för trettionio minuter sedan. En sådan känsla sitter dessvärre kvar i kroppen en hel dag oftast. Jag hoppas jag slipper undan. Och när infinner sig fredagskänslan? Puss hej!

DON'T LET THE BED BUGS BITE

Ligger mellan svala lakan i min källare och är himla glad att jag bor just här. I köket på övervåningen är det minst 35 grader varmt, jag skojar inte! Gick bra att jobba idag och jag bävar inte inför morgondagen. Känns helt okej. Dagens ångest består i min rädsla att inte få något jobb när jag är färdig lärare om ett år. Har ingen aning om varför denna ångest kom just nu. Förhoppningsvis försvinner den snart. Jag och A satt och tittade på villor på hemnet och längtade. Sedan ringde pappa och jag ringde upp S. Fint sätt att avsluta dagen, med kompissamtal. Nu ska jag läsa lite och sedan sova. Puss hej!

DO YOU WANT TO STAY IN BED ALL DAY?

Jag önskar verkligen jag kunde.. Men jag ska inte klaga, har ju ändå varit ledig sedan i söndags. Om en och en halv timme börjar jag jobba och jag slutar i och för sig en halvtimme tidigare än jag trodde men det känns ändå inte rikitgt bra eftersom det inte var som jag hade tänkt mig. När jag kommer hem ska jag städa lite och cykla lite och vattna lite. Det blir en lång dag tror jag. Puss hej!

STORMY WEATHER

Efterlängtade regnet (och åskan som kom på köpet). Jag kommer nog inte behöva vattna på några dagar. Puss hej!

regn

HERE COMES THE SUN

... eller tvärt om, där försvann den. Har legat med katterna i trädgården praktiskt taget hela dagen (nä, inte mellan 1150 och 1240 när det var 7th heaven men resten) och läst och läst och snart är boken slut. Sen kom molnen och jag låg kvar ett tag till bara för att men nu har jag flyttat upp på altanen. Ibland önskar jag att den här villan var min egen. Det är så härligt med sjöutsikt och blommor och humlor som surrar och katterna på promenad. Å andra sidan är det Skbg och under somrarna känner jag väldigt starkt för det men jag tror inte jag vill skaffa familj och bli kvar. Eller jag vet rättare sagt att jag inte vill. Det får bli någon annanstans. Någon som har en billig villa till övers? Puss hej!

bikini

OH HAPPY(?) DAY

Jag ligger fortfarande i sängen men har varit vaken ett tag (till mitt försvar) och läst i deckaren av Kjell Eriksson. Jag hatade den nästan i början men nu börjar vi komma lite bättre överens. Jag bad nämligen mamma om något lättsmält och det är inte den här men så småningom kommer man ju in i böcker oavsett. Skulle gärna ha lite charmiga boktips! Gärna svenska författare. Katterna ligger runt omkring mig (om man nu kan säga så när de bara är två till antalet) och jag funderar på att stiga upp och styra frukost och se vad dagen har att erbjuda. Magen kurrar. Puss hej!

RSS 2.0