GOOD GIRL!

Vissa dagar skulle jag vilja gifta mig med mig själv, jag är så himla bra! Idag till exempel har jag både diskat, plockat iordning, bakat bullar, bjudit på fika (underbara P kom förbi) och rensat i min garderob! Nu är allt fint och prydligt och luktar nybakt. Mötte dessutom upp M på stan när han slutade jobba och hjälpte honom välja jacka och halsduk. Själv kom jag hem med ett par indoorskor till träningen vilket jag verkligen behövde (men nu är det baske mig köpstopp ett tag framöver). Sen blev det friskispass på det, känner mig nöjd med dagen! Imorgon blir det fika hos damen inunder, skola och tjejhäng. Nu ska jag busa lite med katterna. Puss hej!




THAT´S THE WAY I LIKE IT

Inatt grät jag av ren frustration eftersom jag aldrig lyckades somna, hur trött jag än var och hur mycket klockan än blev. Småsov i omgångar men väcktes av för varmt eller för kallt, katternas lek och jamanden, obehagliga drömmar och när jag ligger vaken sådär och vet att jag ska upp tidigt känner jag mig så himla stressad! När jag gick upp o520 imorse hade jag alltså sovit ungefär tre timmar. Till råga på allt skulle jag och M-L ha redovisning av läroboksanalysen och jag kände att jag inte hade koll alls och jag var så trött att jag mådde illa och så fruktansvärt misspepp. MEN ... Läroboksanalysen gick hur bra som helst we kicked some ass och väl hemma i Västerås igen blev det välförtjänt myslunch på Kalles med M-L. Sen mötte jag upp L och vi gick på stan i flera timmar, det var FAB! Väl hemma vankades det himla goda linsbiffar efter nytt recept och nu ska jag snart ta en varm dusch och bara mysa resten av kvällen. Eventuella problem skjuts upp till morgondagen. Det låter väl bra? Puss hej!

I DID IT!

Tänk vad uppstyrd en vanlig måndag kan bli bara man anstränger sig lite. Jag har hunnit med både det ena och det andra och nu är skåpen och lådorna fyllda med smått och gott och jag är hyfsat förberedd inför morgondagens redovisning. Dessutom är det rätt rent här hemma också och M har matlåda så han får lunch imorgon. Det är inte fy skam det inte! På söndag är det kanelbullens dag så nu har jag laddat för bullbak och när jag ändå var igång köpte jag hem ingredienser för solrosbröd också, riktiga husmorsfasoner! Om en timme börjar friskispasset jag tänkt gå på, får se om jag får sällskap av I-L också, det vore trevligt! Jag är på bra humör! Puss hej!

A REASON TO STAY IN BED ALL DAY (AND A REASON TO LEAVE)

Jag tror du förstår att det var med smärta i själen jag lämnade det här:
för det här:
klockan åtta imorse. Fyra timmar senare har jag i och för sig lyckats göra något hyfsat vettigt och det får man väl ändå lov att se som något positivt? Nu blir det ett Top Model på Ninjavideo i brist på annat och någon slags frukost (ivrig som jag var att sätta igång med skolarbetet valde jag att skjuta upp det). Puss hej!

2192 DAYS

min kärlek till dig kan inte mätas i siffror
jag kan inte förklara
aldrig få dig att förstå
jag kan inte sätta ord på det (ord som annars varit det enda jag behärskat)

för första gången i mitt liv kan jag tänka på morgondagen
veta hur jag vill ha det
se oss där precis som jag såg oss igår, förra veckan, för sex år sedan
på tågstationen
mellan stressade resenärer och överfulla papperskorgar

sedan dess har jag vetat

du är mitt allt
min anledning att stiga upp om morgnarna, min anledning att andas
du får mig att skratta när natten är som mörkast och kallast
och det betyder allt

jag samlar dina fingeravtryck på min hud
din smak i min mun
låter din röst fylla mina öron

för första gången är jag nöjd

begär inget mer än att hela mitt liv ska se ut såhär
din hand i min när jag somnar
när jag vaknar och allt däremellan
en evighet och ytterligare tusentals år

JAG ÄLSKAR DIG


UPON YOUR LIPS

På bussen ner med skrikande barn och radio i öronen och en timme blir till två och tre och jag går ut och in i samma affärer upprepade gånger solen skiner jag är varm i kofta och jacka provar både en och två gånger innan jag bestämmer mig ångrar mig och bestämmer mig igen. Kommer hem med något för morgondagen en kavaj och läppglans trött i axlar och nacke på bussen hem katterna sover jag diskar. Sen medan M är och handlar lyssnar jag på en ny favorit något jag tror du kommer uppskatta. Puss hej!



& I MISS U 2 (YOU TOO NOT U2)

Hade stängt av datorn och allt (duschat varmt satt på mig pj´s gjort mig redo för tvn) och kom på att det här var viktigt. N: Det är fruktansvärt irriterande att jag inte kan skicka sms till dig (eller att du inte kan ta emot dem vilket det nu är) flera gånger har jag varit på väg att göra det men kommit på att det inte är någon idé. Till och med när du skrev till mig idag tänkte jag svara och hann påbörja innan jag mindes att det ju inte går. Jag saknar dig med! Har du tid över under dagen imorgon kan vi göra något åt saken kanske? Puss hej!

SOON!

Snart är det fredag! Jag älskar verkligen fredagar mer och mer för varje vecka, det börjar gå så långt att jag framåt torsdagseftermiddagen nästan blir lite rörd för att jag vet att det snart är just fredag. Idag har jag varit i skolan för plugg på förmiddagen och något som egentligen skulle vara plugg på eftermiddagen men blev något helt annat. Jag och M-L satt bara och hängde på skolan i tre timmar och pratade. Wicked! Men det var trevligt och ärligt talat skönt att skjuta undan studierna lite, man behöver en paus eller två ibland (igår pluggade jag verkligen hela dagen). Sen kom jag hem runt fyra eller så och då tog jag tag i veckostädningen, uppstyrt! Tycker det är så skönt att bara kunna slappna av över helgen... Nu har jag lite tvätt att vika och överväger om jag ska baka en rulltårta. Halsontet börjar bli värre igen och jag måste trösta mig med något sött. Puss hej!

CALL ME

Är på väg ner till skolan (eller så gott som i allafall) för textanalys med M-L och sedan group talk med A och ... eh, jag vet inte vad de andra heter (nej, inte ens vilken bokstav deras namn börjar på). Får försöka luska ut det idag... Vi har ju trots allt gått i samma grupp/klass i tre veckor nu, I´m bad... Förkylningen är sådär alltså, har ont i ena lungan när jag andas djupt och det känns lite oroväckande, snorar en hel del också så får nog passa träningen idag med (sad face). Idag rockar jag i allafall nya debbie harry-tröjan och svarta örhängena som jag köpte med N för första gången. Har hunnit se första avsnittet HIMYM säsong fem och pluggat en hel del med. Jag är rätt peppad idag faktiskt. Nu ska jag packa väskan! Puss hej!



THIS ONE MAKES ME SMILE WHEN THE RAIN IS POURING DOWN



HELP!

Är du kung på forskningstraditioner får du gärna komma hit en sväng ta en kopp te och reda ut ett och annat för mig. Som grounded theory till exempel, jag har läst nästan ett helt kapitel men fattar inget! Ska man vara så tabula rasa som möjligt eller testa teorier? Då måste man väl veta ett och annat? När gör man litteratursökningen? Bör teorin växa ur andras teorier? Hur ska man ta del av dem (när) om man nu ska vara tabula rasa? På vilket sätt underlättar den egentligen vid känsligare fokus i undersökningar? Är jag dum i huvudet? Hjälp! Puss hej!

LEARNING IS NOT EASY

Idag har jag och M-L suttit på högskolebiblioteket och försökt ta tag i vår läroboksanalys. Seriöst jag fattar nästan ingenting och det jag förstår kan jag inte termerna för så när någon pratar om det jag förstår tror jag att jag inte förstår det för att jag inte förstår termen för det. Invecklat? Ja! Vi fick i allafall en hel del gjort och pratade en hel del om annat också. Jag kom inte hem förrän strax innan fyra så vi pluggade nästan i sex timmar, rätt bra tycker jag. Tyvärr slutar det inte där. Jag har mycket mycket mycket att läsa till imorgon också. Men du vet, jag överlever. Idag åkte halsduken fram också! Det är bara att face the facts: löven gulnar, temperaturen sjunker och dagarna blir kortare. Rätt mysigt tycker jag. Igår kväll innan vi skulle sova kom jag och M på oss med att längta efter vintern och stora snöflingor. Jag älskar att bo i ett land med olika årstider även om också jag klagar ibland över för kalla somrar och för varma vintrar. Förkylningen är lite lindrigare idag, har hostat en del och är himla trött men värre än så är det inte. Var småfebrig när jag vaknade men nu känns det ok. Nej nu ska jag återvända till kurslitteraturen. Puss hej!



DAMN YOU SUNDAY!

Jag är fortfarande hostig och snorig och efter varje hostattack följer en klimakterieaktig svettattack och lungorna värker. Hade jag varit friskare hade jag följt med brorsan till Ps fotbollsmatch (heja heja tjejen hoppas det gick bra). Well well, har sovit en hel del och småätit en hel del och sedan ett par timmar tillbaka har jag gett mig i kast med Att Analysera Text, en av böckerna på vår litteraturlista i textanalyskursen. Vilken annan dag som helst hade jag kanske orkat bry mig om det jag läste också. Inte idag. Istället tar jag pauser hela tiden för att kolla nyheterna på aftonbladet.se, hämta lite ost och kex eller testa på facebook när jag kommer få mitt första barn (6/6 2010 uppenbarligen). Eftersom jag är hostig och sådär vilket M tolkar som döende i nya influensan har han skött det mesta här hemma idag och igår, mitt hjärtegull. Igår köpte han godis cola och hamburgertallrik från Gidegrillen till mig och idag har han tvättat och nu är han och handlar. Under tiden försöker jag som sagt läsa och ge Aslan den uppmärksamhet hon kräver, hon ligger och vräker sig i boken, över tangentbordet och över mina anteckningar i kollegieblocket, spinner och hugger efter pennan jag använder för att stryka under i boken med. Kattskrälle! Ett tag lyckades jag i allafall distrahera henne med en fågelfilm jag hittade på youtube, happy face! Nu ska jag återvända till boken för snart kommer M hem igen och let´s be honest då kommer inte mycket vettigt bli gjort. Jag har så svårt att koncentrera mig på plugg när jag istället kan ha kul med min älskling. Puss hej!



Smarta jag lurar min smarta katt att titta på en smart film medan jag försöker bli smartare

THIS IS HOW WE PARTY

Tacos aqua cider sing star brie klädval vindruvor spice girls dans vin örhängen glas på fot naturgodis ludd (eller var det luder?) calvin harris plattång baby härja tights cykla high heels bulletproof ögonskugga bmb kärlek kärlek kärlek. Puss hej!



WAITING FOR FRIDAY

Idag på lektionen var persiennerna fördragna för att vi studenter inte ens skulle få för oss tanken att ge oss av ut i solen. Det enda ljuset kom från overheadmaskinen och jag låtsades anteckna men ritade mest blommor och Moaflickor. Jag orkade inte lyssna jag orkade inte tänka inte reflektera och diskutera och när jag tänkte på att det är fredag imorgon började jag nästan gråta av ren och skär längtan. Till slut fick jag cykla hem i allafall och för en gångs skull var maten klar och katterna omhändertagna och disken (nästan) diskad. Love at my man! När jag en stund senare var ensam blev det något slags elfel och blixt och smäll och lillebror G fick rycka ut med sin expertis och rädda mig medan jag själv fokuserade på att gå in mina heels. Det är fan inte lätt att vara tjej alltid. Imorgon blir det i allafall efterlängtad girlz night och det ger fredagen extra guldkant. Puss hej!

K-I-S-S-I-N-G

Inatt drömde jag att jag och M gifte oss två gånger. Att min till giftermål obstinat inställda fästman ändrade sig och dessutom dubbelt upp. Vi satt på typ troner längst fram i skbgs kyrka två dagar i rad och alla hurrade och sjöng och klingade i glasen så att vi skulle pussas. Gästerna kom fram och gratulerade och små barn läste dikter och sjöng sånger. Vi hade planer på att spendera bröllopsnatten någon annanstans men vi var båda så slut att vi åkte förbi coop och köpte godis och läsk och sedan åkte hem gled i mjukisbyxor och tittade på någon dålig komedi. Romantiskt va? Well well, det var en rolig dröm i allafall. När jag gick upp kom jag på att jag för typ en vecka sedan skulle skrivit och skickat iväg ett mindre arbete så det var bara att sätta igång, hade verkligen förträngt det helt! Det löste sig i allafall som tur var men har fortfarande kvar att läsa innan lektionen börjar klockan 15oo. Lite surt, hade mycket hellre följt med N till Eskilstuna som jag fick erbjudande om (sad face). Nu ska jag äta lite fruktsallad från igår och njuta av de fina rosorna vi fick av Ms föräldrar. Sedan blir det duschen, 7th heaven och lite mer plugg. Längtar till imorgon: fredag! Puss hej!



FLOWER POWER

Vissa dagar när jag vaknar är jag bäst i världen och skulle kunna ställas inför vilka utmaningar som helst utan att varken blinka eller tveka och idag var en sådan dag jag var bara extremt kraftfylld och svepte runt i varenda vrå med dammsugare och trasa städade bort allt det mörka dystra som kommer med höste (för nu är det höst). Inte tt ögonblick stannade jag till och tog sopor på väg till bilen på väg till affären och handlade vagnen full och betalade och kånkade och släpade och lagade mat för fyra. En riktig housewife (not desperate at all) med rosor på bordet och en omblommad orkidé. Nu har det mesta av energin tagit slut och enda nackdelen är väl att jag inte läst en mening kurslitteratur. Men vet du? Det kommer en dag imorgon också, det är det som är det fina i kråksången. Puss hej!

OH NO NOT AGAIN

Med tusen andra resenärer på ett stillastående tåg mittemellan platser och alla suckar och himlar med ögonen för att visa sitt missnöje över ett signalfel. Vad det spelar för roll vet jag inte är ju inte som att varken tågpersonalen eller personen som ansvarar för signalfelet hör dem men det är som att man måste visa för alla andra att man är sjukt irriterad (annars kanske de tror att man trivs med situationen och det gör man då inte). När vi sedan en halvtimme försenade rullar in (med reducerad hastighet ofc) på centralstationen börjar folk knuffas och puffas jag gör mig så stor jag kan, spjärnar emot hallå alla är faktiskt lika sena och trötta och värst är det för oss som fått stå hela vägen (mig själv inräknad). Trött i ben och fötter och rygg och utmattad av åksjuka och med extrem hunger släntrar jag så av, ner på fast mark och f r a m m e och önskar att jag aldrig mer behöver uppleva det. Vem försöker jag lura? Det är ju SJ vi pratar om ... Puss hej!

SKBG IN MY HEART

Back in skbg. Var lite obehagligt att köra hit eftersom jag var så trött, inte direkt rädd för att somna men kände mig sådär ofokuserad, hade lite overklighetskänslor eller hur man säger. Här är det sig likt. Känns dock inte lika höstigt som i stan man ser mer grönt gräs här, hör fler fåglar. Och trots att jag kanske inte alltid älskat den här hålan gör jag det just nu, trots att jag många gånger under sommaren var himla trött på att bo under samma tak som mamma och pappa känns det skönt just nu, fint att inte alltid vara så vuxen. Sitter här i prickiga tights och t-shirt har ätit mig ordentligt mätt ska titta på svensk kriminalfilm eller vad det nu är som går på fyran klockan 21oo och ska sova i "mitt rum" inatt. Vann över mamma i kort. Saknar M och kissarna lite men det är nog bra att sakna, blir extra bra att ses då imorgon. Ibland är livet bra fint va? Puss hej!

HOMECOMING

Varför är jag jämt så trött på kvällarna? Igår höll jag på att dö när jag och M tittade på sista säsongen av Sopranos (han för fjärde gången, jag för första) och mina ögon ville bara stänga sig och de sved och jag gäspade hela tiden. M frågade om jag ville gå och lägga mig och då frågade jag honom vad klockan var. FEM I ELVA! En lördagskväll! Herregud det är dags att skärpa till sig! Så jag pressade upp ögonen och tittade klart på avsnittet tog en dusch och en kopp te för att överleva ett till. Att leva med mig är ju som att leva med ett barn med tider för vila utspridda under dagen och i säng runt tio. Tror faktiskt det kan ha med medicinen att göra, eller jag skyller på det i allafall. Satt för övrigt med nya heelsen på hela kvällen igår, måste vänja mig har jag bestämt. Gjorde ont i fötterna men blev bättre och bättre mot slutet av kvällen i allafall. Vill man vara ladylike får man verkligen slita hårt. Idag är det söndag och jag har ännu ingen söndagsångest alls. Vi har som vanligt tvättid men efter det ska jag ge mig av till hemtrakterna och mamma och pappa. Har ju bott hos dem hela sommaren och nu är det över tre veckor sedan jag träffade dem sist så ja, jag har nog lite hemlängtan. Nu ska jag göra knäckemackor med ost från fredagens "ostbricka" och dricka en kopp te till. Och ja, jag ska titta på HIMYM (How I met your mother). Måste verkligen passa på att tipsa om (dels HIMYM men också) Ninjavideo.net, den sida jag för tillfället hänger flitigast på. Puss hej!

THE BEST THERE IS

Jag älskar att starta lördagsmorgonen med lite godis du vet, fab! Hade trots ledigt en rätt späckad dag igår fast först satt jag hemma och glodde ett par timmar innan N hörde av sig. Uppenbarligen kan hon inte ta emot sms från min telefon och har inte kunnat göra det på över en vecka. Under tiden har vi båda gått och trott att den andre hatar en. Nädå, inte riktigt så illa men det är knasigt i allafall. Well, vi besämde oss för att traska ner på stan och eftersom vi gick och sådär så var vi väl inte nere förrän vid två. Det var fint väder och varmt och lite kvavt men nice att kunna gå i t-shirt. Som praktiskt taget alltid när vi går på stan jag & N shoppade vi loss; jag styrde sportbh, tisha, kjol, nagellack, armband och en duk till köksbordet. Och ett par pumps. Provade dem dock när jag kom hem och det kändes sådär, men det kan också varit för att jag praktiskt taget non stop i fem timmar hade promenerat på asfalt i mina tygskor, är fortfarande rätt mör i fötterna. Orkar jag sen kanske jag lägger upp bild på mina fina fynd. Stressade hem till slut och hann byta om och fixa lite innan S & S kom. Sen blev det vin och ost och kex och pizza och prat om allt mellan himmel och jord och ganska mycket nostalgitrippar vilket jag gillar. Vid ett någon gång gav de sig av och då blev det sängen praktiskt taget med en gång. STANX för en fin kväll! Idag blir det nog mest att ta det lugnt (med godis) och kanske titta på någon film, det ser jag fram emot. Man kan inte hålla på och göra saker hela tiden man måste vara ibland också ju. Puss hej!



P.S. Bilden är suddigare än vanligt, I know, tänkte bara testa lite det här med att ladda upp mobilbild och se om det funkar. Större chans för fler bilder på bloggen isåfall eftersom jag har med mig mobilen praktiskt taget 24/7. D.S.

I LOVE YOU FRIDAY!

F R E D A G ! ! ! Behöver inte säga mer än så, jag äääälskar fredagar (kan ha att göra med att jag gjorde merparten av städningen igår, inte har någon skola idag och inte har fått min kurslitteratur - slipper därför läsa på inför kommande kurstillfällen)! Så det var med glatt humör jag gick upp imorse, rev lakanen ur sängen och bäddade i nya, plockade iordning lite i vardagrummet och dammsög lägenheten. Sen blev det frukost och How I met your mother (what else?). Idag skiner till och med solen och jag tänkte hoppa in i duschen och sedan ta mig ner på stan och fixa lite grejer, prova lite skor etc. Är himla pepp på den här dagen! Fick dessutom hem lönespec för lönen som kommer in på mitt konto på tisdag och åtminstone hälften hamnar på sparkontot (var iofs bara lön för en vecka lite drygt men är åtminstone något). Well well, är du ledig idag och befinner dig i Västerås och har lust att ta en fika på stan är det bara att ringa. Puss hej!



BORED BUT EXCITED

Nej, jag läste aldrig klart det jag skulle ha läst men det var rätt lugnt för ingen annan hade läst särskilt noggrant heller inför dagens litteraturseminare. Är det inte konstigt - så länge någon annan är sämre är det helt ok att vara rätt kass? Jaja, när jag kom hem hade jag riktigt ont i magen igen (sad face) men satte igång med att säda toaletten dra fram nya lakan ur garderoben och pracka på M att vika tvätt. Jag tycker det är så skönt att vakna på fredagmorgonen och känna att det i allafall är hyfsat rent. Men ett varv med dammsugaren blir det nog imorgon, hann inte med det innan jag passerat den outtalade gränsen för vilken tid på dygnet det inte längre är ok att höras från grannlägenheterna. Imorgon blir det eventuellt en hook up med N (men hon svarar inte på mitt sms) och på kvällen besök av S och S, det ser jag fram emot. Vet inte än vad som kommer hända riktigt men som det ser ut kommer det vara lite vin inblandat och det brukar ju ha en tendens att liva upp (eller totalförstöra?). Jag tror vi kommer ha det kul i allafall! Puss hej!


UNTIL 15oo

Jag försöker förstå de svåra orden och de långa meningarna i texten jag ska ha läst till i eftermiddag. Egentligen är den bara en i mängden men ännu har inte bokpaketet jag beställde i fredags dykt upp så jag ögnar igenom just denna avhandling för att i allafall komma aningen förberedd. Frågan är dock vad meningen är. Det är inte mycket jag förstår och det jag förstår förstår jag för att jag läst precis exakt samma sak vid tidigare tillfällen. Har nu läst 16 sidor av 88 så jag lär ju sitta här ett tag. Tänk på mig är du rar. Puss hej!

WITH A LITTLE EXTRA SOMETHING

Lillördag idag och efter frukost och ett par How I met your mother tog jag bilen till Friskis och körde ett pass. Klarade mig riktigt bra, bättre än i förrgår och kände mig riktigt pepp. Tog en sväng förbi coop sedan och köpte ingredienser till en salladslunch; färskpressad juice, fetaost, pinjenötter och cocktailtomater (hade redan lite gott hemma). När jag öppnade dörren låg ett sött vykort på hallmattan från älskade A. Det fick mig att sakna henne ännu mer än jag redan gjorde och nu hoppas jag verkligen att hon kan komma hit snart. Efter lunch till ett par till How I met your mother tänkte jag nu hit the shower, göra mig iordning lite och plocka iordning här hemma. Ser för hemskt ut men det blir städning på fredag. Ikväll blir det möte på partnerskolan och eventuellt plugga lite. Dessvärre har böckerna ännu inte dykit upp... Damn! Puss hej!

MAYBE BABY

Först var det skola i Eskilstuna med nominalfraser och ledfamiljer (det gick bra! Jag fattade!) och sedan tåget hem och en kortkort svängom på stan innan I ringde och frågade om jag ville följa med henne och A på Spicy Hot. Så blev det! Sen drällde vi lite, jag köpte material till kortet Ms systerson B (som har fyllt 15) skulle få. Vi har beställt Scrubsboxar men de har inte kommit än, så det fick bli ett hemmasnickrat kort som berättade det. Sen provade jag lite träningskläder var dock bara halvnöjd så jag struntade i det och I och A gav mig skjuts hem. Jag pysslade kort och lyssnade på P3 (lovely) och sedan när M kommit hem bar det av till hans familj/släkt. Många barn, mycket liv och djupa konversationer om framtiden med T, 5 år gammal:
Jag: Vet du T? Jag tycker du ska komma hem till oss och träffa våra katter snart.
T: Jaa... har era katter fått ungar?
Jag: Nä, det har de inte
T: Men de kanske kommer få ungar?
Jag: Nä, det kommer de nog inte
T: Nähä... Men sen kanske du och M får en unge
Jag: ... ja, kanske någon gång...
Livet leker men nu är jag helt slut eftersom jag varit vaken sedan fem imorse... Blir något litet att äta och sedan: sängen. Puss hej!

P.S. Så här fint blev kortet, skrev lite för hand, skrev lite på datorn och googlade fram och skrev ut bilden. B sa att det såg ut som "värsta affärskortet". Jag är stolt! Överst står "the complete fourth & fifth season" eftersom det är dem han ska få. Sen var det lite grattistext i kortet (det är ett vikkort) också såklart. D.S.



WORN OUT

Efter första friskispasset på en mindre evighet känns det som om huden brinner jag är yr i huvudet och törstig men alldeles för utmattad för att dricka. Ja, det var en rejäl pers och inte särskilt roligt heller eftersom ledaren knappt kunde passet själv (andra gången hon hade det). Men man får väl ha överseende med sådant. Är dock pepp på att komma igång i allmänhet och inom kort ska jag ladda med nya träningskläder. AWESOME! Puss hej!

WHAT IS WRONG WTIH ME?

Måndag med sovmorgon och två saker på schemat: plugga inför morgondagen och träna. Inte så värst svårt att klara av kan tyckas. Klockan ringer strax innan o9oo men jag har drabbats av extrem trötthet och lyckas inte släpa mig upp förrän framåt 1ooo. Då tänker jag att jag ska vakna i lugn och ro med en kopp varmt citronvatten och ett How I met your mother, sedan ta itu med kurslitteraturen. Ett avsnitt blir ett till och ett till, allmänt omkringsurfande (facebook, bdb, diverse bloggar, aftonbladet), ett till avsnitt och så är klockan 115o! Du vet väl vad det betyder? 7th heaven! Parkerar mig i soffan och tänker att efter det här finns det ingen återvändo, då är det kurslitteratur som gäller!! Har sett avsnittet förut men vad gör det? Återvänder till datorn, loggar in på Blackboard och läser en artikel (kurslitteratur) om lärobokstexter. Rätt intressant och jag för läslogg till och med! Sen tänker jag att jag gjort mig förtjänt av en liten paus, käkar en banan, surfar lite. Hugger sedan in på kurslitteratur #2: en avhandling vår lärare har skrivit. Har hört att den ska vara helt ok och behöver dessutom bara läsa valda avsnitt. När jag har läst två sidor inser jag hur stökigt det är i köket... Borde kanske diska lite. Efter disken måste bänken torkas av, lite saker som står framme måste plockas undan... Innan jag vet ordet av står jag i vardagsrummet och fluffar kuddar och viker filtar. Skärpning!! Tillbaka till skärmen. Läser en sida till men kommer bara på att jag måste kolla en grej först som jag lovat pappa. Kollar upp (avklarat på ca fem minuter) och ska precis börja läsa igen när jag kommer på att jag måste ladda ner drivrutiner för min mobiltelefon! Det är ju bra om jag har möjlighet att föra över filer till och från pärlan, right? Och det måste ske nu... Inser när jag laddat ned programmet hur idiotisk jag är och tänker att det måste dokumenteras på bloggen. Så nu sitter jag här. Det är konstigt hur mycket roligare och viktigare allting tycks så fort plugg står på schemat. Är nog lite skoltrött trots allt... Puss hej!

LIFE´S GOOD

En söndag med inte fullt så mycket söndagsångest som annars. Har hunnit med ett par tre How I met your mother (love that!) och tvättid med lagom mycket tvätt. Dessutom veckohandling (på ca 20 min) och en sväng om Ms mormor och morfar. Kom hem med både äppelmos och svartvinbärssaft! Just nu är maten på gång, jag testar något nytt idag efter eget hittepå (inspirerad av farmor). Pastarullar fyllda med vitlök, purjolök, champinjoner och soltorkade tomater vilka gratineras med bechamelsås och västerbottenost. Till det en rätt stark tomatsås, tror det blir AWESOME! Eller jag hoppas i allafall annars kommer nog M aldrig mer låta mig hitta på något nytt, har propsat rätt mycket för det här. Har glass och tillbehör kvar sedan i fredags så vi får väl äta oss mätta på det om middagen inte är ok. Imorgon blir det plugg och eventuellt en kaffe hos damen inunder. Och just det - jag ska komma igång med träningen igen, tror magen tillåter det. Puss hej!

DON'T GROW UP

Torsdag: skolstart på två olika håll, två olika ämnen olika kurser och kurskamrater. Nya litteraturlistor och baxnar lite över hur mycket det faktsikt är att läsa. En del bekanta ansikten en del nya. Höjdpunkten på kvällen - i ösregn hem till L och sedan vidare, uppåt. Sitter på pakethållaren, skriker skrattar blöt som en hund. Fönar håret hemma och diskar medan L lagar mat dukar fram. Skojar skrattar och är glad för Ms skull att han inte är här än. Senare N och P med tilltugg att lägga i skålar och vid köksbordet är vi inte mycket äldre än tretton år and I love it. Tänker på vilken skillnad det är när jag är i skolan och när jag är med mina loved ones. Fredag: beställer kurslitteratur när M lämnar lägenheten, kommer upp i hisnande summor (hoppas det är värt det). Lägger mig en stund till men alltid alltid på väg in i slummer: störningsmoment katt. Jamar klöser biter. Jag älskar dig men ibland vill jag bara slänga ut dig kattskrälle. Frukost framför dålig tv som jag inte kan låta bli att älska och storstäd, varenda rum näst intill skinande. I sällskap med A och P blir det sedan affären med inköpslistor och medan karlarna har bättre saker för sig står fruntimrena i köket i timmar (känns det som i allafall). Skivar knådar och kavlar till maten står på bordet. Det visar sig vara värt allt besvär och lite längre ner i glasen efter maten medan karlarna tar hand om disken fnissar vi åt roliga filmer på internet osv. Sedan blir det skräckfilmsflopp och efterrätt en god natts sömn och lördag: godispåse, film och tacos. Puss hej!

BABY COME HOME!!

The sky is the limit var den devis jag försökte leva efter idag vilket resulterade i en shoppingtur till Hälla med bästa P. Lite underkläder och en kofta senare släppte jag av henne i vändzonen och väl hemma: mjukisbyxor, tv och knäckemackor med soltorkad tomat och ost. Haha, jag har verkligen hamnat i en slackervana and I like it! Funderade lite på om jag skulle göra något ambitiöst men wtf sista sommarlovsdagen BÖR inte spenderas på annat sätt, right? Sen i allafall tog jag mig samman och plockade iordning och diskade pannkaksdisken och nu är det fint här hemma så när som på den obäddade sängen men min lilla kisse ligger under täckena och sover så det får vänta. Så kom hem nu älskling så vi kan slacka tillsammans!! Puss hej!

DRIVING ONE OF YOUR CARS

Idag har jag och bilen kommit lite närmare varandra, körde till partnerskolan (halvvägs till eskilstuna) och tillbaka. Det är en fin bil! Och nej, jag rusar inte motorn längre varje gång jag ska starta/växla. Pratade med mina "kollegor" och styrde lite texter, planerade lite. Kom inte hem förrän strax innan två vilket var synd för jag var gratisbjuden till hyllade föreställningen på Anundshög (Ms syster är med) men den började just två (skolföreställning) och då hade jag inte ätit mer än den halva kopp välling jag åt imorse. Så det blev tv och knäckebröd. Aptiten är på väg tillbaka. Tyvärr är inte magen riktigt med på det och det har svidit rejält hela eftermiddagen nu. Funderar på att ta en sväng om Hälla imorgon, borde styra lite nya underkläder och vill ju ta tillvara på sista sommarlovsdagen. Har vispat pannkakssmet som M ska steka när han kommer hem från gymmet (är avundsjuk, jag vill också träna!) och det ska bli gott, vi har typ fyra olika sorters sylt från mamma/mormor/farmor. Igår ringde förresten min mormor och frågade hur det var med magen, hon var orolig för mig. Jag tror aldrig hon har ringt till mig på det sättet sedan jag var liten, vi har mest kontakt på somrarna när jag är där på semester. Blev nästan rörd. Det är fint att bli tänkt på när det är kämpigt. Puss hej!

RSS 2.0